Mimis Dansstudio
INFORMATION

INFORMATION

Välkommen!

Det är så roligt att just du har hittat hit! Du är varmt välkomna till Mimis Dansstudio! Vi har klasser för alla åldrar och olika nivåer. Vi hoppas på att du ska anmäla dig till någon av våra klasser och att du därefter kommer trivas och växa tillsammans med oss!  Fyll i anmälan och invänta bekräftelse.  Lägg gärna till en övrig kommentar om det är något du önskar tillägga. Om det är något du anser vi behöver veta om ditt barn som du anmäler/eller om dig själv, eller om du har någon fråga till oss.


Bekräftelse på din anmälan får du till din mail som du har angett i formuläret nedan inom 2-3 arbetsdagar då din anmälan gått in i vårt system. Dock är det högt tryck på klasserna på Mimis Dansstudio i nuläget så för att få en plats till hösten 2023 bör du anmäla dig så fort som möjligt och invänta ditt bekräftelsemail så att du säkert får en plats till terminens start.

Mer information får du innan kursstart.

Om det är så att du ej vill ha din tilldelade plats innan kursstart måste du meddela oss på Mimis Dansstudio detta så snart som möjligt så att vi kan ge platsen till nästa i kön. Påbörjad dansklass innebär att platsen i klassen är din, tills den sägs upp och därav också debiteras.  Maila oss isåfall INNAN söndag första terminsvecka.Faktura inkluderad i ditt bekräftelsemail  och betalas senast 7 dagar efter startad kurs. 

Vid försenad inbetalning debiteras 50:- i påminnelseavgift.

Återbetalning görs vid långvarigt hinder så som sjukdom, skada mm med läkarintyg. 

Hör gärna av er till oss om ni har några frågor!


 

ÖPPET HUS
Första veckan vi öppnar upp Mimis Dansstudio kommer vi erbjuda ALLA elever en  kostnadsfri öppethus-vecka där Du får prova på de klasser Du är intresserad av.

Du måste dock anmäla dig till de klasser du vill prova på innan terminstart då vi har ett begränsat antal platser i varje klass.  

Öppethus gäller endast under första veckan av varje termin. 

Har du provat på första tillfället och vill därefter tacka nej till din plats måste du maila in till: info@mimisdansstudio.se 

skriftligen innan söndag samma vecka vi startar varje termin , annars debiteras en terminsaviften för hela terminen. 


AVANMÄLAN

Avanmälan sker via mail till info@mimisdansstudio.se

Efter du har avanmält dig via vår mail skickar vi dig ett bekräftelsemail , Var god invänta ditt bekräftelsemail för att vara säker på att avanmälan kommit fram till oss och vi plockat bort dig från vårt system. 


ANMÄLAN - WORKSHOP / LÄGER / KALAS / BOKNING AV SAL / MÖHIPPOR MM.
Anmälan till andra event/workshops/kalas sker även här på hemsidan.

Klicka HÄR för att komma till anmälan. 

Så fort du skickat in din anmälan får du ett svar och därefter en bekräftelse via mail på ditt event. 


AVGIFTER
Priser på respektive klass hittar du när du gör din anmälan. 

 

SCHEMAÄNDRINGAR
Vi reserverar oss för eventulla ändringar i schemat. 

Om en lärare blir sjuk innan klass gör vi allt vi kan för att ta in en extralärare. Om detta ej är möjligt använder vi oss av loven och tar igen de lektioner som ej har kunnat genomföras som vanligt. Om läraren blir sjuk och vi måste ställa in meddelas målsman eller du som är över 18 år via sms till angett telefonnumer som du skrev in i anmälan. Klicka HÄR för att komma till vårt schema. 


När du anmäler dig till en klass på Mimis Dansstudio bekräftar du även att du läst denna information och godkänner detta. 

Vi längar till terminens start och hoppas på en  dansant och härlig termin hos oss på Mimis Dansstudio!